LenaP.

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Niečo o mne :)

Ženy denne povedia 22 tisíc slov, u mužov je to o niečo menej iba 10 tisíc slov. Aj ja sa prejavujem ako typická žena, ktorá ma schopnosť v tých najlepších dňoch povedať aj viac ako 22 tisíc slov. Chcem vám povedať zopár slov o sebe. Informácia na úvod. Nebude ti ľahké. Pre mňa. ale pokroky musím robiť. Mám svoj rebríček hodnôt, ktorý vyzerá asi nasledovne: Na prvom mieste je moja úžasná rodina, ktorá ma podporuje v mojich rozhodnutiach a bláznovstvách. Sestra, s ktorou sa vieme riadne posekať. A priatelia, ktorý pri mne stoja vždy, keď to veľmi potrebujem. Na druhom mieste je moja Druhá láska. Umenie. Bez neho si život predstaviť neviem. Vyrábam šperky a od septembra začínam študovať dejiny a teóriu umenia na čo sa neskutočne teším. S architektúrou sa nekamarátim. Ale študovať ju budem musieť. no každý z nás sa určite raz stretol zo zákonom schválnosti. A preto stále vravím, že hoci teraz milujem výtvarne umenie budem predsa len raz odborníčkou na architektúru. Rovnako ako som nemala v obľube kubizmus. Teraz sa mi dostal pod kožu. Treťou mojou láskou, ktorej so zatiaľ dokázala podľahnúť iba ako laik, je žurnalistika a písanie. Absolvovala som síce tri ročníky Letnej školy žurnalistiky na FiF Katolíckej univerzity v Ružomberku, ale štúdium na neláka. Mojim najväčším plánom do budúcnosti je všetko to dokopy skĺbiť a robiť v živote iba to čo ma baví a byť s ľuďmi, ktorých mám rada, ľúbim a milujem. Každý deň je pre mňa výnimočný na okamihy, ľudí a zážitky, preto sa snažím tešiť aj z dažďa. Ale do extrémneho optimizmu som sa ešte nedostala. Čo nie je môže byť.

Osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. Lena,
    to si ma teda prekvapila! Ja som myslela, že viac rečnia muži, keď musia mať posledné slovo.
    Z čoho vyrábaš šperky? Dnes v Lednických Rovniach bol deň otvorených dverí do fabriky RONA a do ich múzea a aj deň otvorených dverí v SOŠ sklárskej v tejto obci. A tam som videla šperky zo skla, ako maturitné práce. Vinuté perly ponavliekané na drôtikoch, ponašívané na šálikoch, vytvarované do kravát, ozdoby do vlasov atď. úchvatné!
    publikované: 30.06.2012 18:25:00 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Vasilisa,
    áno je to skutočne tak viac rečnia ženy. Raz nám to vravel jeden pán na prednáške o neverbálnej komunikácii. Momentálne som troška eko zameraná a vyrábam šperky z autobusových lístkov a vyšívam ich korálikmi s nimi to vyzerá efektne. No toto leto chcem troška experimentovať s fimom a skúsiť vyrábať brošne z mikrotenový sáčkov :) ale inak aj z korálikov. Škoda, že som o tej výstave nevedela. Bol by to pekný a plnohodnotný zážitok. Možno niekedy nabudúce :)
    publikované: 30.06.2012 21:43:10 | autor: LenaP (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014